Spread the love

De reiziger is een mysterieuze bolvormige paracausale entiteit. Het is bekend dat het al miljarden jaren bestaat. Het heeft talloze intelligente soorten bezocht en heeft geholpen om onherbergbare planeten te terraformen.

De reiziger is een lichtbron. De buitenste schaal bestaat uit elektroweak -materie die werd gevormd uit een fundamentele kracht die sinds het begin van de tijd niet heeft bestaan.

Het innerlijke zelf van de reizigers blijft een mysterie informatie voor werken in Duitsland. Maar er wordt gezegd dat het triljoenen sterachtige zielen bevat. Het draait in een complex weefsel.

De reiziger is betrokken geweest bij het terraformen van het SOL -systeem en heeft de Lubraeans, Harmony, Ammonite en tal van andere werelden bezocht. Het heeft ook geesten gecreëerd. Het heeft echter nooit geprobeerd te worden aanbeden als een God.

De buitenste schaal van de reizigers was niet beschadigd tijdens de ineenstorting. Het innerlijke zelf was.

Toen de Cabal Empires Red Legion een verrassingsaanval op de laatste stad lanceerde, gevangen ze de reiziger in een kooi. Als gevolg hiervan begon de reiziger zich langzaam te genezen. Het stuurde zijn visioenen naar de lichtloze voogden. Deze visioenen leidden de Guardians naar IO. Ze ontdekten de overblijfselen van het licht van de reizigers, die hen nieuwe krachten verleenden.

De reiziger is stil gebleven tijdens de ineenstorting. Het heeft geen directe actie ondernomen tegen de mensheid. Het beschermde echter de holdouts in het SOL -systeem. De Guardians blijven duisternisboodschappen bestuderen en werken aan het realiseren van wat ze bedoelen.

De reiziger is betrokken geweest bij eerdere conflicten met de mensheid. Deze conflicten zijn pogingen geweest om de reiziger voor zichzelf te claimen of in wraak te vernietigen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.