Huisregels

Grondzeilen

Dichte plastic grondzeilen zijn op onze minicamping niet toegestaan. Onder dicht plastic stikt het gras en sterft het af. Niet erg voor u, maar wel voor degenen die na u komen.

Wel toegestaan zijn de zgn. doorgroeimatten; rubberen matten met zichtbaar kleine gaatjes erin, deze zijn in elke kampeerwinkel in diverse kleuren verkrijgbaar. Het gras kan hier doorheen groeien en stikt niet.
Ook zgn. ECO-zeil is niet toegestaan, dit zeil is alleen luchtdoorlatend. ECO-zeil is vaak zwart en ziet eruit als worteldoek, maar net als bij dicht plastic kan hierdoor geen gras groeien en is het dus ook niet toegestaan.

Kortom, alleen toegestaan zijn matten waar het gras doorheen kan groeien, alle andere zijn niet toegestaan. Hierop zullen wij ook controleren. Ook dubbele matten zijn niet toegestaan.

Kamperen met een tent met een vast grondzeil is geen probleem, er mag echter geen extra plastic of dicht grondzeil gebruikt worden op plaatsen waar geen vast grondzeil aanwezig is.

Om een plezierige tijd op onze camping te garanderen hebben we de volgende spelregels opgesteld:

  • Spreek ons vooral aan om uw verblijf, of die van een volgende gast te verbeteren!

 

  • Onze slogan voor de gehele accommodatie luidt : “overdag is het rustig en na 23 uur is het stil”. Wij weten dat onze gasten dit ten zeerste waarderen.

 

  • Huisdieren zijn welkom, wel dient het vooraf afgesproken te worden; ze moeten wel aan de lijn worden gehouden en buiten het terrein worden uitgelaten.

 

  • Op onze accommodatie mogen op last van de autoriteiten geen drugs worden gebruikt of verhandeld.

 

  • Afval wordt bij ons gescheiden en wij willen graag dat u ons daarbij helpt. Bij de groene schuur kunt u GFT afval kwijt net als uw glas en papier. Overig afval kunt u kwijt in de ondergrondse container. Wij vragen u ook om verpakkingen “klein” te maken zodat er meer vuil in de container kan. Dat geldt ook voor kartonnen dozen.

 

  • We hebben een autovrij terrein. Voor het behoud van het gras en rust, zien wij erop toe dat u alleen voor het verplaatsen van uw caravan met de auto ons terrein betreed.

 

  • Bezoek kunt u ontvangen. Wij vragen u dat vooraf aan ons te melden. Indien uw bezoek langer dan enkele uren blijft, rekenen wij het dagtarief.

 

  • Het gebruik van een barbecue is op onze camping in overleg toegestaan, zorg er wel altijd voor dat u een emmer water bij de hand heeft voor eventuele problemen. Kolen dient men af te laten koelen en in een huisvuilzak in de container te werpen. Zorg ervoor dat niemand last heeft van eventuele rook en dat er geen kolen op het grasveld terechtkomen.

 

  • Voor ieders plezier en op verzoek van vele gasten zien wij erop toe dat u een keuze maakt uit luifel of voortent. Beide is dus niet toegestaan.

 

  • Op ons terrein laten wij geen dubbelassers toe. We behouden ons ten alle tijden het recht de toegang te ontzeggen indien de situatie daarom vraagt.