Omschrijving

De camping;            

De camping ligt tegen het bosgebied aan en is zeer geschikt voor met name de liefhebbers van fietsen en rust! Door de unieke ligging aan diverse fiets en wandelroutes weten jaarlijks vele natuurliefhebbers ons te vinden. Maar ook gezinnen, individuele gasten en rustige groepen komen hier tot hun recht. Het terrein is 3 ha groot en er kunnen 35 caravans, campers of tenten staan. Tevens hebben we een trekkersveld voor kort verblijvende gasten.
Elektra is bij iedere caravan of camperplaats aanwezig (6 amp.)

U kunt reserveren via het contactformulier. Houdt u rekening met de aantal nachten die u wenst te verblijven. In het hoogseizoen zijn we genoodzaakt het minimale aantal gereserveerde nachten te berekenen. Bijboeken is altijd bespreekbaar.

De doelgroep;

Wij richten ons hoofdzakelijk op senioren, levensgenieters, en fietsers.
Uiteraard zijn kinderen van harte welkom, maar de ouders dienen zich ervan bewust te zijn dat wij geen voorzieningen hebben om kinderen te vermaken. Tevens is ons beleid dat wij een recreatie terrein zijn voor de rust en niet voor het spel.

Bij de camping hoort een afzonderlijk toiletgebouw met warm en koud stromend water. Wij houden niet van extra kosten dus net zoals internet is ook warm en koud water inbegrepen! Alleen de gemeentelijke belasting komt er nog bij. Jaarlijks passen wij het sanitairgebouw aangepast aan aan de huidige wensen van onze gasten waaronder thermostaatkranen zonder muntjes of tijdlimiet en verhoogde toiletten.

Bij aankomst;

Wij verzoeken u vriendelijk om rekening te houden met het volgende;

  • Aankomsten vanaf 13.00 uur en voor 18.00 uur.
  • Aankomsten op zondag uitsluitend op reservering!
  • Onze receptie is gesloten tot 13.00 uur.
  • De slagboom is dagelijks tussen 11.30 en 13.00 uur gesloten. Hier dient u ook bij vertrek rekening mee te houden.
  • Zet u de auto met de caravan eerst aan de kant van de weg en kom u melden bij de receptie, wij begeleiden u dan naar uw plaats.
  • Wij zijn een autovrije camping, de auto kunt u na het plaatsen van de caravan op de parkeerplaats buiten het hek parkeren.
  • Huisdieren zijn van harte welkom mits aangelijnd en kunnen buiten het campingterrein worden uitgelaten.
  • Wij zijn blij met gasten die ook de doelstellingen van duurzaam, rustgevend en plezierig recreëren waarderen.
  • Leest u vooral onze huisregels en wensen tav grondzeil ed.